Ter Stal Zeist

Welkom bij Ter Stal in Winkelcentrum Vollenhove, Zeist, waar u de mooiste mode voor het hele gezin vindt tegen betaalbare prijzen. Of u nu op zoek bent naar sokken, pyjama’s, blouses of broeken, Ter Stal biedt een uitgebreid assortiment aan kledingstukken voor elke gelegenheid en elk lid van het gezin, allemaal voor een vriendelijk prijsje. Ontdek onze collecties en geniet van het winkelen.

Ter Stal

TerStal is een modebedrijf dat stijlvolle en betaalbare mode biedt voor de hele familie. Met een uitgebreid netwerk van meer dan 200 winkels door heel Nederland, evenals een toegankelijke online winkel, maakt TerStal modieuze kleding toegankelijk voor een breed publiek. Duurzaamheid speelt een cruciale rol in het productieproces van TerStal; de kleding wordt voornamelijk geproduceerd binnen Europa en Azië. Bovendien werkt TerStal samen met BSCI, een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de productieketens wereldwijd, om ervoor te zorgen dat hun kleding onder verantwoorde omstandigheden wordt vervaardigd.

 

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag:- 09:30 – 17:30
Zaterdag: 09:30 – 17:00
Zondag: gesloten

Contact

Laan van Vollenhove 3019, 3706 AL Zeist
0306955868

 

Plan uw bezoek

Op de onderstaande pagina's treft u informatie aan om uw bezoek aan Winkelcentrum Vollenhove soepel te laten verlopen. Hier vindt u details over parkeren, pinnen en routebeschrijvingen voor zowel auto als openbaar vervoer.

Parkeren

Bekijk hier de informatie over de uitstekende parkeergelegenheden van het winkelcentrum.

Geldmaat

De pinautomaat ligt aan de zijde van de grote
parkeerplaats naast de ingang.

Bushaltes

Lees hier hoe u het winkelcentrum kunt bereiken met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Hier leest u een beschreven routebeschrijving voor de auto vanuit Utrecht en Amersfoort

Winkels & horeca