Moon's nails and spa

U bevindt zich hier: Home > Winkels Vollenhove Zeist > Moon Nails and Spa


Welkom bij Moon’s Nails en Spa in Zeist, waar onze ervaren nagelstylisten klaarstaan om uw handen en nagels perfect te verzorgen. Of u nu een eenvoudige manicure of een luxe spa behandeling zoekt, wij bieden een ontspannende ervaring die uw handen zal transformeren.

Services

  • Professionele en ervaren nagelstylisten: De stylisten zijn bekwaam in het verzorgen van manicures, pedicures en acrylnagels.
  • Duurzaamheid van de nagels: Veel klanten melden dat hun nagels lang mooi blijven, vaak tot vijf weken zonder te breken.
  • Uitgebreide diensten: Naast manicure en pedicure biedt de salon ook services voor gelmanicures, dip powder-nagels, en de verwijdering van nagellak.
  • Goede klantenservice: Vele reviews benadrukken de vriendelijkheid en de bereidheid van het personeel om te luisteren en mee te denken met de klant.
  • Flexibiliteit in afspraken: De salon biedt flexibele afspraaktijden aan en is bereid om klanten tegemoet te komen bij het plannen.
  • Hygiëne en netheid: Klanten waarderen de hygiënische werkwijze van de salon, wat een essentieel aspect is voor nagelverzorging.

Openingstijden

Maandag: 12:00–19:00
Dinsdag: 10:00–19:00
Woensdag: 10:00–19:00
Donderdag: 10:00–19:00
Vrijdag: 10:00–19:00
Zaterdag: 10:00–19:00
Zondag: Gesloten

Contactgegevens

Laan van Vollenhove 3171, 3706 AR Zeist
0611617295 

 

Plan uw bezoek

Op de onderstaande pagina's treft u informatie aan om uw bezoek aan Winkelcentrum Vollenhove soepel te laten verlopen. Hier vindt u details over parkeren, pinnen en routebeschrijvingen voor zowel auto als openbaar vervoer.

Parkeren

Bekijk hier de informatie over de uitstekende parkeergelegenheden van het winkelcentrum.

Geldmaat

De pinautomaat ligt aan de zijde van de grote
parkeerplaats naast de ingang.

Bushaltes

Lees hier hoe u het winkelcentrum kunt bereiken met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Hier leest u een beschreven routebeschrijving voor de auto vanuit Utrecht en Amersfoort

Winkels & horeca