Kapper Vollenhove Zeist

In winkelcentrum Vollenhove in Zeist vindt u twee vooraanstaande kapperszaken; één met een geïntegreerde schoonheidssalon. Hoewel op zondag en maandag gesloten, bieden ze u de rest van de week topkwaliteit haarverzorging. Dit is de ideale locatie om uw bezoek aan de kapper te combineren met uw dagelijkse boodschappen. U hebt hier alle winkels bij de hand. En u kunt hier gratis parkeren. Op deze site leest u er alles over.

Kapper Vollenhove Zeist: Dé Plek voor Uw Haar en Meer!

Winkelcentrum Vollenhove in Zeist is niet zomaar een winkelcentrum. Het is dé plek waar u terecht kunt voor een diversiteit aan winkels en services. En voor wie op zoek is naar topkwaliteit haarverzorging, is Vollenhove de bestemming bij uitstek!

Twee Professionele Kapperszaken in één Winkelcentrum

Binnen ons winkelcentrum vindt u maar liefst twee hoogwaardige kapperszaken. Ze zijn allebei toegewijd aan vakmanschap en klanttevredenheid. Uw haar verdient immers de beste zorg! En het mooiste? Eén van onze kapsalons biedt niet alleen haarverzorging, maar heeft tevens een geïntegreerde schoonheidssalon. Dus of u nu komt voor een frisse coupe of een ontspannende gezichtsbehandeling, in Vollenhove wordt u van top tot teen verzorgd.

Openingstijden en Beschikbaarheid

Let wel, onze kapperszaken en kapsalons zijn op zondag en maandag gesloten. Wij raden u aan om tijdens de overige dagen even binnen te lopen of vooraf een afspraak te maken, zodat u gegarandeerd kunt genieten van de service die u verdient.

Online producten

Thuis verder lezen en professionele haarproducten bij u thuis? Abonneer u dan op de Libelle en bestel professionele haarproducten online op Salontopper.

Haarmode Annemarie, de kapsalon waar naar je gevoel wordt geluisterd.

Haarmode Annemarie

Winkels & horeca

Winkelcentrum Vollenhove heeft een rijk aanbod aan winkels en eetgelegenheden. Ontdek alle winkels en restaurants via onderstaande links.

Winkels

Bekijk hier het winkel-aanbod van
Winkelcentrum Vollenhove

Restaurants

Bekijk hier het horeca-aanbod van
Winkelcentrum Vollenhove

Plan uw bezoek

Op de onderstaande pagina's treft u informatie aan om uw bezoek aan Winkelcentrum Vollenhove soepel te laten verlopen. Hier vindt u details over parkeren, pinnen en routebeschrijvingen voor zowel auto als openbaar vervoer.

Parkeren

Bekijk hier de informatie over de uitstekende parkeergelegenheden van het winkelcentrum.

Geldmaat

De pinautomaat ligt aan de zijde van de grote
parkeerplaats naast de ingang.

Bushaltes

Lees hier hoe u het winkelcentrum kunt bereiken met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Hier leest u een beschreven routebeschrijving voor de auto vanuit Utrecht en Amersfoort