Fietsenmaker Zeist

Ontdek de vakkundige fietsenmaker in winkelcentrum Vollenhove te Zeist voor aankoop van tweedehands fietsen, en voor onderhoud en reparatie van uw huidige fiets. Geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00u en 17.00u. Het winkelcentrum, met ruime parkeergelegenheid, is uitstekend bereikbaar per auto en bus, wat een zorgeloos bezoek mogelijk maakt.

Fietsenmaker Vollenhove Zeist

Welkom bij het gezellige winkelcentrum Vollenhove in Zeist, waar u naast het ontdekken van een diversiteit aan winkels, ook terecht kunt bij een professionele fietsenmaker. Zeist is een prachtige omgeving die uitnodigt om per fiets verkend te worden. Goed onderhoud aan uw fiets is daarbij essentieel. Bij onze fietsenmaker in Zeist bent u aan het juiste adres voor zowel de aankoop van een betrouwbare tweedehands fiets als voor deskundige reparaties.

Openingstijden

Onze fietsenzaak in Zeist, gelegen in winkelcentrum Vollenhove, staat bekend om zijn vakmanschap en klantvriendelijke service. Geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00u en 17.00u, kunt u hier terecht voor de aankoop van een kwalitatieve tweedehands fiets of het laten repareren van uw huidige fiets. Helaas zijn wij op zondag en maandag gesloten, maar van dinsdag tot en met vrijdag staan wij graag voor u klaar. Als onderdeel van een stichting zetten wij ons in voor duurzaamheid en gemeenschapsservice.

Bereikbaarheid

Winkelcentrum Vollenhove in Zeist is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als de bus. Vanaf het centrum van Zeist of Utrecht CS brengt de bus u in korte tijd naar het winkelcentrum. Er is een ruime parkeerplaats beschikbaar, waardoor er voldoende gelegenheid is om uw fiets op en af te laden op een fietsendrager. Een zorgeloos bezoek aan de fietsenwinkel Vollenhove Zeist is daarmee gegarandeerd.

Deelvervoer

Winkelcentrum Vollenhove biedt de mogelijkheid tot het huren van zowel een deelbakfiets als een deelauto, ideale alternatieven voor het geval uw fiets in reparatie is. Zo kunt u moeiteloos uw bezoek aan de fietsenmaker combineren met boodschappen doen of winkelen in het winkelcentrum. Op deze wijze bieden we een naadloze oplossing om uw dag efficiënt voort te zetten, zelfs als uw fiets tijdelijk niet beschikbaar is.

Winkels & horeca

Winkelcentrum Vollenhove heeft een rijk aanbod aan winkels en eetgelegenheden. Ontdek alle winkels en restaurants via onderstaande links.

Winkels

Bekijk hier het winkel-aanbod van
Winkelcentrum Vollenhove

Restaurants

Bekijk hier het horeca-aanbod van
Winkelcentrum Vollenhove