Drogist Zeist

U bevindt zich hier: Home > Winkels Vollenhove Zeist > Drogist Zeist

 

Zoekt u een betrouwbare drogist in Zeist? Kom dan naar de onlangs verbouwde Drogist Zeist in Vollenhove. Na een verbouwing bieden wij u nu bredere paden en goed georganiseerde schappen, zodat u gemakkelijk vindt wat u zoekt. Daarnaast hebben we zelf-scan kassa’s geïntroduceerd voor een snelle en afrekening. Wij bieden een uitgebreid assortiment van, supplementen en verzorgingsproducten tegen scherpe prijzen. We zijn alle dagen van de week geopend. Bezoek ons en ervaar de beste drogisterijservice in Zeist!

De best bereikbare drogist in Zeist

In het bruisende winkelcentrum Vollenhove in Zeist is een deskundige drogisterij gevestigd die een breed scala aan medicijnen, supplementen en persoonlijke verzorgingsproducten aanbiedt. Wij zijn niet zomaar een drogist; wij zijn dé plek voor al uw gezondheids- en welzijnsproducten.

 

Waarom kiezen voor onze drogist in Zeist?

  • Gezondheids- en welzijnsproducten kopen: Of het nu gaat om vrij verkrijgbare medicijnen voor verkoudheid en griep, pijnstillers, of supplementen zoals vitamines en mineralen, u vindt hier alles wat u nodig heeft voor uw gezondheid.

  • Persoonlijke verzorgingsproducten aanschaffen: Van huidverzorging en haarproducten tot cosmetica en dagelijkse hygiëneartikelen zoals tandpasta en deodorant, alles is beschikbaar om u te helpen er op uw best uit te zien en u goed te voelen.

  • Advies inwinnen: Profiteer van de kennis van drogisten die getraind zijn om u advies en informatie te bieden over het veilig gebruik van hun producten en die u kunnen helpen bij het kiezen van het juiste product voor uw behoeften.

  • Foto’s afdrukken of ontwikkelen: Hier kunt u digitale foto’s printen wat handig is voor het snel en gemakkelijk verkrijgen van fysieke kopieën van uw digitale momenten.

  • Huishoudelijke producten en meer kopen: Naast gezondheids- en verzorgingsproducten kunt u er ook terecht voor kleine huishoudelijke artikelen, schepsnoep, snacks en drankjes.

Openingstijden

We zijn elke maandag t/m donderdag geopend van 8.30u tot 18.00u. Vrijdag van 8.30u tot 20.00u en zondag van 12.00u tot 17.00u.

Winkelcentrum Vollenhove te Zeist

Winkelcentrum Vollenhove in Zeist is meer dan alleen een bestemming voor uw boodschappen – het is een centraal punt dat een naadloze combinatie van winkelen, wonen en werken mogelijk maakt. Doe uw wekelijkse boodschappen, trakteer uzelf op een behandeling en rond uw gezondheidscheck af, allemaal in één bezoek. Profiteer van onze ruime en gratis parkeergelegenheid en geniet van een zorgeloos bezoek aan ons winkelcentrum. Ontdek meer over wat Winkelcentrum Vollenhove te bieden heeft op onze website. Of u nu snel boodschappen wilt doen, een schoonheidsbehandeling wilt inplannen of een ruimte wilt huren, wij zijn er om uw ervaring zo soepel mogelijk te maken. Winkelcentrum Vollenhove in Zeist, waar winkelen, wonen en werken samenkomen.

Winkels & horeca

Winkelcentrum Vollenhove heeft een rijk aanbod aan winkels en eetgelegenheden. Ontdek alle winkels en restaurants via onderstaande links.

Winkels

Bekijk hier het winkel-aanbod van
Winkelcentrum Vollenhove

Restaurants

Bekijk hier het horeca-aanbod van
Winkelcentrum Vollenhove