Bloemenzaak Zeist

Ontdek de sfeervolle bloemenzaak in Winkelcentrum Vollenhove, Zeist, uw bestemming voor prachtige bloemstukken, boeketten en kamerplanten. Hier kunt u terecht voor een breed assortiment aan florale producten voor elke gelegenheid. Bezorging in Zeist is mogelijk! Naast onze bloemenzaak vindt u in de aangrenzende supermarkt ook een selectie bloemen en planten. Beleef de kleuren van de natuur in het hart van Zeist.

Openingstijden bloemist Zeist

Welkom in het levendige winkelcentrum Vollenhove in Zeist, de thuisbasis van een sfeervolle bloemenzaak waar liefde voor de natuur tot uiting komt. De bloemenzaak, geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00u en 18.00u (en op zaterdag tot 17.00u), wij nodigen u uit in een wereld vol kleur en geur. Zondag en maandag zijn zij gesloten, maar elke andere dag staan we klaar om uw dag op te fleuren!

Assortiment bloemen en planten Zeist

De bloemenzaak in winkelcentrum Vollenhove Zeist biedt een breed scala aan florale producten en diensten. U vindt hier prachtige bloemstukken, verscheidenheid aan boeketten, gezonde kamerplanten, troostrijke beterschapsboeketten, speelse plukboeketten en respectvolle rouwboeketten. Met elk bezoek zult u iets nieuws en betoverends ontdekken, ongeacht uw voorkeur of de gelegenheid.

Bloemen bezorgen Zeist

Woont u in Zeist of omgeving en kunt u niet persoonlijk langskomen? Geen zorgen! De bloemenzaak biedt een betrouwbare bezorgservice waarmee uw bloemen en planten met zorg aan uw deur worden afgeleverd. Neem contact op voor de details en wij zorgen ervoor dat de schoonheid van de natuur uw drempel bereikt, vers en op tijd. Ook de Jumbo biedt de mogelijkheid om bloemen en planten te bezorgen.

Bloemen verkrijgbaar in naastgelegen Jumbo

Bent u op zoek naar nog meer bloemen en planten in Zeist? De supermarkt naast de bloemenzaak biedt eveneens een selectie van bloemen en planten voor een voordeliger tarief. Het is perfect voor een snelle aankoop terwijl u uw dagelijkse boodschappen doet. De Jumbo is alle dagen van de week geopend: maandag t/m zaterdag van 08.00u – 21.00u en zondag van 12.00u – 18.00u.

Winkelcentrum Vollenhove te Zeist

We nodigen u van harte uit om de serene ambiance van onze bloemenzaak in Winkelcentrum Vollenhove, Zeist te ervaren. Neem de tijd, adem diep in en laat de schoonheid van onze florale collecties u inspireren.

Aan het einde van uw bezoek, vergeet niet de rest van de prachtige winkels in winkelcentrum Vollenhove te verkennen.

Wij kijken uit naar uw bezoek aan de charmante bloemenzaak in Winkelcentrum Vollenhove, Zeist. Waar de kleuren van de natuur wachten om ontdekt te worden.

Plan uw bezoek

Op de onderstaande pagina's treft u informatie aan om uw bezoek aan Winkelcentrum Vollenhove soepel te laten verlopen. Hier vindt u details over parkeren, pinnen en routebeschrijvingen voor zowel auto als openbaar vervoer.

Parkeren

Bekijk hier de informatie over de uitstekende parkeergelegenheden van het winkelcentrum.

Geldmaat

De pinautomaat ligt aan de zijde van de grote
parkeerplaats naast de ingang.

Bushaltes

Lees hier hoe u het winkelcentrum kunt bereiken met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Hier leest u een beschreven routebeschrijving voor de auto vanuit Utrecht en Amersfoort

Bedankje voor onze sponsors