Lunchroom Zeist

Ontdek de gezellige lunchroom in Winkelcentrum Vollenhove, Zeist. Geniet van een verscheidenheid aan smaakvolle lunchopties, zowel binnen als op ons sfeervolle terras. Gemakkelijk bereikbaar met auto of bus en geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor een heerlijke lunch in een gastvrije ambiance is Lunchroom Zeist uw go-to plek. Plan uw bezoek en ervaar het zelf!

Heerlijk Lunchen in Lunchroom Zeist te Winkelcentrum Vollenhove

Ontdek de gezellige lunchroom in Winkelcentrum Vollenhove voor een heerlijke lunchervaring in Zeist. Of u nu toe bent aan een snelle hap of een uitgebreide lunch, Lunchroom Zeist biedt een breed scala aan verse, smaakvolle opties om van te genieten. Uw zoektocht naar de perfecte lunch in Zeist eindigt hier!

Smaakvolle Variëteit

Bij Lunchroom Zeist staat versheid centraal. Onze uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Van rijkelijk belegde broodjes tot gezonde salades en hartige soepen, de keuze is reuze. Of u nu zin heeft in een warme kop koffie of een verfrissende thee, uw dag wordt zeker opgefleurd in onze gastvrije lunchroom.

Gemakkelijk Bereikbaar

Het winkelcentrum Vollenhove, waar onze lunchroom gevestigd is, is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als de bus vanuit het centrum van Zeist en Utrecht CS. Er is een ruime parkeergelegenheid met een grote parkeerplaats en extra parkeervakken nabij de lunchroom. Zo is het voor u gemakkelijk om ons te bereiken voor een heerlijke lunch.

Binnen of Buiten, Altijd Genieten

Onze lunchroom beschikt over een sfeervol terras waar u bij mooi weer heerlijk buiten kunt lunchen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons gezellig ingerichte binnenruimte. Wij zijn geopend op alle dagen behalve zondag, van 09.00u tot 17.30u en op zaterdag tot 16.30u. Terwijl andere restaurants in het winkelcentrum pas later op de dag openen, staat Lunchroom Zeist al vroeg voor u klaar!

Bezorgservice voor Uw Gemak

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Wij bieden ook een bezorgservice aan zodat u kunt genieten van een heerlijke lunch waar u maar wilt in Zeist.

Winkels & horeca

Winkelcentrum Vollenhove heeft een rijk aanbod aan winkels en eetgelegenheden. Ontdek alle winkels en restaurants via onderstaande links.

Winkels

Bekijk hier het winkel-aanbod van
Winkelcentrum Vollenhove

Restaurants

Bekijk hier het horeca-aanbod van
Winkelcentrum Vollenhove