Chinees restaurant Zeist

Ontdek de Aziatische culinaire wereld bij Chinees restaurant Vollenhove Zeist in Winkelcentrum Vollenhove. Geniet van authentieke Chinese en Thaise gerechten in een gezellige ambiance. Gemakkelijk bereikbaar met auto of bus, met ruime parkeergelegenheid. Open op alle dagen behalve dinsdag, met zowel dineer-, afhaal- als bezorgopties. Plan uw bezoek via onze routeplanner en ervaar een smaakvolle reis door Azië midden in Zeist.

Ontdek Het Gezellige Chinese Restaurant in Winkelcentrum Vollenhove te Zeist

Ontdek de culinaire rijkdom van Azië midden in Zeist! Winkelcentrum Vollenhove is uw toegangspoort tot heerlijk Aziatisch eten, met een gezellig Chinees restaurant dat zich hier bevindt. U bent van harte welkom in Chinees Vollenhove Zeist, waar authentieke Chinese gerechten met liefde worden bereid en geserveerd in een warme, uitnodigende omgeving.

Westerse Chinese & Thaise Keuken

Chinees Vollenhove Zeist biedt een breed scala aan Westerse Chinese en Thaise gerechten. Of u nu van pittig of mild houdt, er is voor elk wat wils. Met een gevarieerd menu dat de verschillende regionale keukens van China vertegenwoordigt, wordt elke maaltijd een culinaire reis. Naast onze Chinese gerechten, bieden we ook een selectie van Thaise gerechten aan. Als u op zoek bent naar een heerlijk Thais restaurant in Zeist, bent u hier ook aan het juiste adres.

Bereikbaarheid

Winkelcentrum Vollenhove is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als de bus. Er is een grote parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers, met extra parkeervakken dichtbij het restaurant. Bovendien zijn er uitstekende busverbindingen vanaf het centrum van Zeist en Utrecht CS, wat het een handige locatie maakt voor iedereen die wil genieten van een uitje naar Chinees Vollenhove Zeist.

Uit Eten, Afhalen of Bezorgen: Aan U de Keuze

Wilt u een avondje uit eten? Ons restaurant is geopend op alle dagen van de week behalve op dinsdag, van 16.00u tot 21.00u, en op woensdag zijn we een half uurtje eerder open vanaf 15.30u tot 21.00u. Hoewel we geen terras hebben, biedt ons sfeervolle restaurant binnen een comfortabele en gezellige setting voor een heerlijke maaltijd. Mocht u liever thuis willen genieten van onze gerechten, dan bieden wij zowel afhaal- als bezorgdiensten aan. Uw favoriete Chinese en Thaise gerechten zijn maar een telefoontje van u verwijderd!

Routeplanner en Contact

Plan uw bezoek aan Chinees Vollenhove Zeist en bezoek onze restaurantpagina, Chinees restaurant Blue Lotus en ontdek zelf de authentieke Aziatische smaken in het hart van Zeist. We kijken ernaar uit om u spoedig te mogen verwelkomen in Winkelcentrum Vollenhove!

Als bezoeker kunt u zich nu alvast oriënteren op uw route naar ons sfeervolle restaurant. We zien ernaar uit om u te verwelkomen en u een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden!

Plan uw bezoek

Op de onderstaande pagina's treft u informatie aan om uw bezoek aan Winkelcentrum Vollenhove soepel te laten verlopen. Hier vindt u details over parkeren, pinnen en routebeschrijvingen voor zowel auto als openbaar vervoer.

Parkeren

Bekijk hier de informatie over de uitstekende parkeergelegenheden van het winkelcentrum.

Geldmaat

De pinautomaat ligt aan de zijde van de grote
parkeerplaats naast de ingang.

Bushaltes

Lees hier hoe u het winkelcentrum kunt bereiken met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Hier leest u een beschreven routebeschrijving voor de auto vanuit Utrecht en Amersfoort