Café Zeist

Ontdek de gezelligheid van Café Zeist in Winkelcentrum Vollenhove, de ideale plek om te ontspannen, sportwedstrijden te bekijken of vrienden te ontmoeten. Met een sfeervol terras en uitstekende bereikbaarheid per auto of bus, biedt dit café een warme ambiance voor een fijn uitje. Plan uw bezoek en ervaar de gastvrijheid van Café Zeist te midden van diverse winkels en faciliteiten in Winkelcentrum Vollenhove.

Uw Ontspannende Uitje: Café Zeist in Winkelcentrum Vollenhove

Bent u op zoek naar een gezellig café in Zeist om te ontspannen, vrienden te ontmoeten of gewoon te genieten van een lekker drankje? Zoek niet verder! Winkelcentrum Vollenhove huisvest een sfeervolle kroeg die de perfecte plek biedt voor zowel de lokale bevolking als bezoekers om te ontspannen en te genieten van een levendige atmosfeer. Café Zeist, gelegen in het hart van ons winkelcentrum, belooft een warme, uitnodigende ambiance gecombineerd met uitstekende service.

Sportwedstrijden en terras in Café Zeist

Bij Café Zeist staat gastvrijheid voorop. Of u nu zin heeft in een verfrissend biertje, een kop koffie of een smakelijke snack, wij hebben voor ieder wat wils. Wat onze kroeg onderscheidt, is de uitzending van sportwedstrijden op een groot scherm, waardoor het de ideale plek is voor sportliefhebbers. Naast het bekijken van uw favoriete sportwedstrijden, kunt u ook de charmante omgeving van Grand Cafe Zeist verkennen, ontspannen op ons gezellige terras, of een gezellig gesprek aangaan in onze lounge. In het weekend transformeert het café in de avonduren tot een bruisende hotspot met muziek die tot in de late uurtjes doorgaat.

Bereikbaarheid en Parkeren

Winkelcentrum Vollenhove in Zeist is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als de bus, waardoor het een gunstige keuze is voor iedereen die een bezoek wil brengen aan Café Zeist. Er is een grote parkeerplaats en verschillende kleinere parkeervakken beschikbaar voor bezoekers. Let op: een parkeerschijf is verplicht. Het winkelcentrum is ook goed bereikbaar met de bus vanaf het centrum van Zeist en Utrecht CS. Bovendien zijn er op verschillende plaatsen binnen het winkelcentrum fietsenrekken aanwezig, mocht u besluiten met de fiets te komen.

Openingstijden café Zeist

Café Zeist is elke dag geopend, behalve op dinsdag. Op vrijdag en zaterdag bent u welkom van 12:00 tot 03:00 uur, terwijl op zondag en maandag de deuren open zijn van 12:00 tot 20:00 uur. Op woensdag en donderdag kunt u genieten van onze gastvrijheid van 12:00 tot 00:00 uur. Naast onze prachtige kroeg, biedt Winkelcentrum Vollenhove tal van andere winkels en faciliteiten die uw bezoek compleet maken.

Winkels & horeca

Winkelcentrum Vollenhove heeft een rijk aanbod aan winkels en eetgelegenheden. Ontdek alle winkels en restaurants via onderstaande links.

Winkels

Bekijk hier het winkel-aanbod van
Winkelcentrum Vollenhove

Restaurants

Bekijk hier het horeca-aanbod van
Winkelcentrum Vollenhove