Pinautomaat Zeist

Bij de pinautomaat in winkelcentrum Vollenhove Zeist (herkenbaar aan het Geldmaat-logo), kunt u elke dag biljetten van €10, €20 en €50 opnemen. De pinautomaat vindt u naast de ingang wanneer u vanuit de grote parkeerplaats naar het winkelcentrum loopt. Voor de pinautomaat zijn ook parkeervakken beschikbaar. Let op dat een parkeerschijf hier verplicht is.

Biljetten opnemen

Bij de geldmaat van winkelcentrum Vollenhove kunt u alleen biljetten opnemen, dus niet storten. In deze geldautomaat zitten bankbiljetten van 10, 20 en 50 euro. De dichtstbijzijnde locatie om geld te storten is op het Vrijheidsplein in Zeist, hier zijn ook biljetten van 5 euro beschikbaar.

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:30, Dinsdag: 09:00 – 17:30, Woensdag: 09:00 – 17:30, Donderdag: 09:00 – 17:30, Vrijdag: 09:00 – 17:30, Zaterdag: 09:00 – 17:00, Zondag: 00:00 – 00:00.

Geld opnemen zonder bankpas

Bij ING kunt u tot een bedrag van 100 euro opnemen wanneer u een cashcode heeft ontvangen via de ING Mobiel Bankieren-app. Voer deze code in bij de Geldmaat om het geld op te nemen.

Indien u een bankrekening heeft bij ABN Amro, is het mogelijk om geld op te nemen door het scannen van een QR-code die op het scherm van de Geldmaat verschijnt. Na het scannen dient u de code in te voeren. Dit doet u met de ABN Amro app, waarbij u maximaal 500 euro per dag kunt opnemen.

Wenst u meer informatie over het opnemen van contant geld zonder een bankpas? Raadpleeg dan het volgende artikel.

Camera beveiliging

De pinautomaat is beveiligd met een beveiligingscamera.

Locatie

De pinautomaat is gevestigd aan de zijde van de grote parkeerplaats, vlak voor de ingang van het winkelcentrum aan de rechter kant.

Plan uw bezoek

Op de onderstaande pagina's treft u informatie aan om uw bezoek aan Winkelcentrum Vollenhove soepel te laten verlopen. Hier vindt u details over parkeren, pinnen en routebeschrijvingen voor zowel auto als openbaar vervoer.

Parkeren

Bekijk hier de informatie over de uitstekende parkeergelegenheden van het winkelcentrum.

Geldmaat

De pinautomaat ligt aan de zijde van de grote
parkeerplaats naast de ingang.

Bushaltes

Lees hier hoe u het winkelcentrum kunt bereiken met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Hier leest u een beschreven routebeschrijving voor de auto vanuit Utrecht en Amersfoort

Bedankje voor onze sponsors