Parkeren

 

Bij Winkelcentrum Vollenhove kunt u altijd gratis parkeren. Er ligt een grote parkeerplaats en parkeervakken dichterbij het winkelcentrum. Dit is een blauwe zone met waar u maximaal 1.5u mag parkeren, hiervoor heeft u een parkeerschijf nodig. Op diverse plaatsen zijn invalide-parkeerplaatsen beschikbaar. Komt u goederen leveren? Er ligt een ruime parkeerstrook voor het magazijn van de Jumbo.

 

Grote parkeerplaats

De trots van ons winkelcentrum is ongetwijfeld de gigantische parkeerplaats waar u altijd gratis kunt parkeren. Hoewel het misschien iets verder lopen is als u met een winkelkarretje winkelt, hebben we een oplossing voor u! In het midden van de parkeerplaats, aan de kant van het winkelcentrum, bevindt zich een station waar u uw winkelwagentje kunt terugzetten. U hoeft dus niet helemaal terug te lopen naar de Jumbo.

Kort parkeren

Dichterbij het winkelcentrum hebben we speciale parkeervakken. Let op: hier mag u slechts tijdelijk parkeren en het gebruik van een parkeerschijf is verplicht in de blauwe zone. Het parkeren in deze vakken is niet gratis. Voor degenen die speciale toegang nodig hebben, hebben we invalideparkeerplaatsen gereserveerd die strategisch dichtbij de pinautomaat met het Geldmaat-logo zijn geplaatst. Vergeet niet uw invalideparkeerkaart duidelijk zichtbaar in uw auto te plaatsen.

Parkeerstrook laden & lossen

De parkeerstrook is specifiek bedoeld voor vrachtwagens die bevoorradingen uitvoeren. Wij verzoeken personenauto’s gebruik te maken van de parkeervakken of de grote parkeerplaats om zo de doorstroom te bevorderen en onze leveranciers ruimte te geven.

Elektrische auto’s opladen

Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar waar u elektrische auto’s kunt opladen.

Fietsenrekken

Bezoekt u ons winkelcentrum op de fiets? Dat is geen enkel probleem. Verspreid over het hele winkelcentrum vindt u diverse fietsenrekken waar u uw fiets veilig kunt stallen. Bovendien hebben we voor de liefhebbers een deelbakfiets beschikbaar, ideaal voor grotere aankopen. En mocht uw fiets wat extra aandacht nodig hebben, dan staat de fietsenmaker van ons winkelcentrum voor u klaar. Uw bezoek op twee wielen was nog nooit zo comfortabel!

Locatie grote parkeerplaats

De parkeerplaats is gevestigd aan de noord-zijde van het winkelcentrum.

Plan uw bezoek

Op de onderstaande pagina's treft u informatie aan om uw bezoek aan Winkelcentrum Vollenhove soepel te laten verlopen. Hier vindt u details over parkeren, pinnen en routebeschrijvingen voor zowel auto als openbaar vervoer.

Parkeren

Bekijk hier de informatie over de uitstekende parkeergelegenheden van het winkelcentrum.

Geldmaat

De pinautomaat ligt aan de zijde van de grote
parkeerplaats naast de ingang.

Bushaltes

Lees hier hoe u het winkelcentrum kunt bereiken met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Hier leest u een beschreven routebeschrijving voor de auto vanuit Utrecht en Amersfoort

Bedankje voor onze sponsors