Autoroute en navigatie

Bereik Winkelcentrum Vollenhove Zeist eenvoudig vanuit Arnhem, Utrecht of Amersfoort. Volg vanaf de A12 of A28 de borden naar Zeist en let op ANWB-borden richting Vollenhove. Afhankelijk van uw route, leidt de Utrechtseweg of de Dreef u naar de Laan van Vollenhove. Voor uitgebreide routeinformatie, scroll verder op deze pagina of klik op de link voor navigatie met Google Maps.

Route vanaf Arnhem en Utrecht

Wanneer u vanuit de richting Arnhem of Utrecht komt via de A12, neem dan de afslag Zeist/Driebergen en volg de borden naar Zeist. Zodra u zich in de bebouwde kom van Zeist bevindt, blijft u de Utrechtseweg volgen. Sla rechtsaf bij het kruispunt met de Dreef (let op het ANWB-bord Vollenhove). Bij de daaropvolgende rotonde neemt u de derde afslag (draai driekwart rond). U bevindt zich nu op de Laan van Vollenhove.

Vanaf Utrecht via de Utrechtseweg

Komt u vanuit Utrecht via de Utrechtseweg, sla dan in de bebouwde kom van Zeist linksaf bij het tweede stoplicht (let op het ANWB-bord Vollenhove, dit is het kruispunt met de Dreef). Bij de rotonde neemt u de derde afslag (driekwart rond). U bevindt zich nu op de Laan van Vollenhove.

Vanuit Amersfoort via de A28

Als u Zeist nadert vanuit de richting Amersfoort via de A28, neem dan de afslag Zeist/Den Dolder en volg de borden naar Zeist. Op het Geroplein volgt u de borden naar Zeist-West door rechtsaf te slaan. Ga rechtdoor bij de rotonde na ongeveer 1 km. U bevindt zich nu op de Dreef. De derde weg rechts bij de rotonde is de Laan van Vollenhove.

Plan uw bezoek

Op de onderstaande pagina's treft u informatie aan om uw bezoek aan Winkelcentrum Vollenhove soepel te laten verlopen. Hier vindt u details over parkeren, pinnen en routebeschrijvingen voor zowel auto als openbaar vervoer.

Parkeren

Bekijk hier de informatie over de uitstekende parkeergelegenheden van het winkelcentrum.

Geldmaat

De pinautomaat ligt aan de zijde van de grote
parkeerplaats naast de ingang.

Bushaltes

Lees hier hoe u het winkelcentrum kunt bereiken met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Hier leest u een beschreven routebeschrijving voor de auto vanuit Utrecht en Amersfoort

Bedankje voor onze sponsors